İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Mobil

Bir iPhone 13’ü Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Bir iPhone 13’ü Fabrika Ayarlarına Sıfırlama
+ - 0

iPhone 13’ünüzü vermeyi veya satmayı planlıyorsanız, öncelikle verilerinizi ve hesap bilgilerinizi tamamen silmeniz gerekir. Buna “fabrika ayarlarına sıfırlama” denir ve iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max Ayarlarında yapılması kolaydır. İşte nasıl sıfırlanır.

Sıfırlamadan Önce: Bir Yedekleme Yapın

Fabrika ayarlarına sıfırlama yaptığınızda, iPhone 13’ünüzün yedeğini aldığınızdan emin olmak her zaman iyi bir fikirdir. Yedeklemeyi kullanarak iPhone 13 verilerinizi doğrudan yeni bir cihaza da aktarabilirsiniz.

“iPhone’umu Bul” u Da Devre Dışı Bıraktığınızdan emin olun

iPhone 13’ünüzü yeni bir sahibine teslim edecekseniz, çalınması veya kaybolması durumunda iPhone’unuzun konumunu izleyen “iPhone’umu Bul” u da devre dışı bırakmanız gerekir. Bunu yapmak için Ayarlar uygulamasını açın ve en üstteki hesap adınıza dokunun. Apple Kimliği’nde, iPhone’umu Bul > iPhone’umu Bul’a gidin ve “iPhone’umu Bul” seçeneğinin yanındaki düğmeyi “Kapalı ” konumuna çevirin.”

Tüm İçeriği Silme ve iPhone 13’ünüzü Sıfırlama

iPhone 13’ünüzdeki tüm içeriği silmek ve fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak için önce Ayarlar uygulamasını açın.

Ayarlarda “Genel”i seçin.

Genel olarak, aşağı kaydırın ve “iPhone’u Aktar veya Sıfırla ” yı seçin.”

Bu içerik size yardımcı oldu mu?

Yazar Hakkında

2006'dan itibaren tanıştığım bilgisayar ve telefon teknolojisi ile elimden geldiği kadar anladıklarımı bildiklerimi yazıya dökmeye çalışıyorum.

Yorum Yap